Martens Medical Mediation & coaching 

Martens Medical Mediation & coaching richt zich op werknemers in de gezondheidszorg: huisartsen, medisch specialisten, verpleeghuisartsen, verloskundigen, assistentes, verpleegkundigen, etc.

De core-business is het geven van:

Als klanten heb ik medisch specialisten, huisartsen, maatschappen,assistentes, verloskundigen via de AVM en KNOV, huisartsen en assistentes via het NHG. Als klanten heb ik ook de UM en het AZM/ MUMC+

Ik werk met staffunctionarissen, met directeuren, met teamhoofden, individueel of in groepsverband. Met groepspraktijken, maatschappen, teams, afdelingen.
Veelal zaken die om verdere ontwikkeling vragen: een betere samenwerking, conflictbemiddeling, communicatietraining, een gemeenschappelijk beleid of visie.

Mijn kwaliteiten zijn dat ik laagdrempelig ben, energiek, dynamisch, enthousiast, vrolijk. Ik kan mensen goed op hun gemak stellen en ben goed in het scheppen van een veilige sfeer. Ik ben goed in het onderscheiden van hoofdzaken en bijzaken en kan snel tot de kern van een probleem komen. Ik kan mijn eigen overtuigingen parkeren, kan goed luisteren zonder te oordelen en zonder te projecteren. Ik heb veel geduld. Ik heb een goede intuïtie. Ik kan helder formuleren. Ik ben in staat mensen een spiegel voor te houden, te confronteren. Vriendelijkheid is mijn kracht.

Unique selling point: harde dingen vriendelijk maar toch duidelijk brengen, zodat ze goed overkomen en zo min mogelijk weerstand oproepen.